Blogger Layouts

Friday, April 8, 2011

pabila bosan melanda !!

Assalamualaikum . .

Salam Petang Jumaat , hai hai .. EM kembali sekian lama sudah tidak update entry..
hahaha~ 

hari nie kan.. wa bosan sgt2.. feel bored !!

BORED ! BORED !

ok chukup !

dah tu wa teringat nak wat something~
sbb pabila kita bosan kita kena usaha cari jalan yang tidak buat kepala hotak kite nih asyik think
benda yang bosan jew kan.. so that's why la kite kena imagine benda2 yang boleh buat kite gembira 
semacam gitueww~

wahaha~ 

siapa lagi yang nak wat ampa gembira kan.. melainkan diri sendiri..
ye dak.?

ok.. bayangkan......

*********************************
(kim bum)
 shuke la tueww ampa kan.. haha
haa.. mesti ampa kenai kan. sapa x kenai.. sumpah x layan korea wa ckp lu.
haha~
haa. mana yg kenai.. gedik2 la tuwh nk kwin ngn dier.. ngt haku tataw..
gasak kaw laa~
janji haku gembira tgk mamat nihh !

hape....!! nak lagi.. amboihh.. melampO !! 

SARANG HEYO~ :P

peeppp~
ok chukup !.. x nk tgk da.. jelez waa... :P
*_______________________________________________________*


cool~
Bayangkan ..air terjun nih ada kat belakang umah.. 
kan best.. 
walaweihh~
syiok woo.. tobat wa tak p mna-mna daa.. 
sedap jew mata memandang
sejuk jew~ 

walaweihh,, cun woo
Biler dah bosan.. angan-angan pon menjelma..
benda yang d'pikirnya.. bukan benda-benda murah,biasa,
dan sangat luar biasa..haha

syiokk woo.. kan best dpt umah cam tueww~
haishh~
adakah ini akan menjadi kenyataan ?
tepuk dada tanya akai !!
wahaha~
Insyaallah ..

sesudah angan-angan maka wa tidak dapat menahan perasaan ini kerana
wa rasa wa hanya syiok sendiri.. kikiki~
so.. dengan pantas nya wa berfikir..
apa perlu wa buat nihh ?
ok..
jeng-jeng..
setelah wa berhempas pulas mencari idea lalu berfikir..
wa godek-godek google search banner
tetibe wa jumpa satu web..

123RF !!

wa pown tataw hape function nyer.
so.. wa godek2 la kat situ.. 
and then wa jumpa 1 pic..
wa edit punya edit
bajet bekerja keras la tueww~

mmg pown.. sperti pribahasa kata 
'nak seribu daya , tak nak seribu dalih'
ye dak ?

ok... 
tadaaaa !! :)


yeahh.. berjaya !! 
berkat kesungguhan wa.!! hehe :P

setelah itueww
wa jadikan lah dia sebagai banner baru utk blog wa !

sekian ~









✿◕ ‿ ◕✿ THANKS READER'S ✿◕ ‿ ◕✿

0 comments: